FAVORITER - SKÖNHETSPRODUKTER

 
Som rubriken lyder tänkte jag nu visa mina absoluta favorit-skönhetsprodukter i min necessär, istället för som förfrågat göra ett inlägg där jag visar hur jag sminkar mig, då jag sminkar mig väldigt olika beroende på humör och annat. Men här har ni tips på produkter som jag verkligen älskar och använder mig av.
 
 
1. Natural World - Argan Oil of Morocco. En underbar hårolja som gör håret mjukt och lent, och doftar gott också. Har hunnit använda denna ca 4 gånger och jag älskar den!  Tipsar även om seriens shampoo och balsam.
 
2. Real Techniques - Buffing Brush. Denna borste är helt amazing och har vart min räddare i nöden många gånger. Denna borste får foundationen eller BB-creamen att blanda sig så bra med huden och får den sätta sig så fint och naturligt. Att min foundation ser onaturlig ut eller får mig att se torr ut har länge vart ett problem, men inte med denna borste! 
 

3. Benefit - Benetint. Den här produkten har jag älskat sen dagen jag köpte den! Ett rosigt kind- och läpptint, men som jag främst använder på mina kinder. Så naturlig känsla på huden och en så fin färg. Luktar extremt gott gör den också.
 
4. Maybelline - Brow Drama. Ett underbart ögonbrynsgel som ser väldigt använt ut, trots att jag inte ägt det så länge haha. Men denna färgade gel använder för att fixera och "styla" mina ögonbryn, och det ger en väldigt naturlig look men ändå så jag får styr på dom. På vardagarna använder jag bara den i sig, men och jag vill ha en mer fixad look använder jag den för att sätta mina ifyllda ögonbryn. Jag har i nyansen Medium Brown.
 
5. Too Faced -  Chocolate Soleil Matte Bronzer. Denna fina bronzer var en av mina julklappar från min vän Hanna och jag har använt den till varje sminkning sedan dess. Ger en naturlig look och man ser väldigt fräsch ut, äälskar förövrigt matta bronzers.
 
 
6. BareMinerals - Original Foundation. Min favoritfoundation of all time. Ser så otroligt naturlig ut på huden och känns lätt, vilket jag älskar på till exempel vardagar. Jag har två nyanser av denna, men den jag använder nu på bleka vintern är nummer 10, Fairly Light.
 
7. BareMinerals - All Over Face Colour - Warmth. En produkt som har många olika användningsområden, men som jag använder som en bronzer + rouge i ett. Denna produkt är något jag ofta använder till skolan, då jag inte orkar ta på mig bronzer och rouge, men vill ändå få lite färg och lyster i ansiktet (vilket jag alltid vill). Denna ger en naturlig färg och passar mycket bra som både bronzer och rouge då den har lite röda toner.