Tisdagsinköp #2


Det jag fick med mig hem från staden denna tisdag. Var ute efter ett par sköna shorts, och hittade dessa på BikBok; såå himla fina!! Och dessa örhängen som jag är helt såld på, från Glitter där de var på rea med 50% men jag som medlem fick 75% istället. Så jag betalade 20 kronor för dessa godingar. Så snyggt med en enkel outfit och sedan dessa, mmmm. Kommer absolut matcha dessa två i sommar!! 

Tisdag på stan
Denna tisdag spenderades på stan med Anton, där vi kikade efter lite smågrejer. Köpte oss lite lunch som vi åt i solen, sen köpte vi med oss lite gofika hem till Anton. 
Nu ligger jag ensam i min säng och ska läsa lite, samt avsluta min kväll med ett avsnitt av Orange is the new black.  

WET N WILD - SILENT TREATMENT

Måste tipsa om dessa godingar jag fick av pappa i lördags. Wet n Wild är inte riktigt ett sminkmärke jag använder eller hört mycket om, men den enda produkten jag faktiskt känner till och har hört mycket bra om är dessa; Color Icon Eyeshadow Trio. Har sett dessa överallt på Youtube, men inte hittat dom säljas någonstans. Nu hittade jag och pappa dom på en butik i Krokom, där märket skulle sluta säljas snart, så jag fick dessa för 30 kronor styck. Kap!!! 

Alltså sådant budgetkap, riktigt fina färger och så enkla att använda. Testade ena i lördags och idag den mer neutrala - Silent Treatment. Gjorde inget dramatiskt, men riktigt nöjd med dessa ögonskuggor.