Sista chansen - TÄVLING

Så var det sista chansen att delta i tävlingen med smyckendahls.se , där du har chansen att vinna silversmycken till ett värde av ca 1000 kr. Ett halsband desigat av Blondinbella för VJ, örhängen från Snö of Sweden och ett armband från Pearls for Girls.  
 
Vinnaren utses imorgon, fredag, kväll!! 
 
KLICKA HÄR ELLER PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN 
 
 

Melonpizza

wow vilken uppdatering det varit här senaste dagarna.. MIn ursäkt är helt enkelt att jag börjat jobbai måndags och har varit helt slutkörd. Jag har därför liksom inte prioriterat bloggen... Men well well!! 

Efter jag kommit hem från jobbet och duschat så jag känner mig någorlunda ren, gick vi till farmor för att träffa släkt från Australien som är här på besök. Väldigt trevligt och farmor hade gjort världens fräschaste melonpizza, alltså jaa bästa!! 

 
 

Sol & Sockervadd

Hallå på er!! Har myst ner mig i sängen och tänkte kolla på ett avsnitt Orange is the new black innan jag ska sova. Ännu en dag med inslag av sol, vilket känns som det varit evigheter sen förutom igår. Så vi tog soltimmarna i akt och gick ner till Badhusparken där stråket har öppnat för i år. I slutet av juli är det alltid Storsjöyran i Östersund och under den veckan öppnar en massa barer, restauranger och tivoli tillfälligt i stan. Väldigt mysigt!! Vi köpte oss en sockervadd och gick sedan för att titta på fotboll. Hopppas ni alla haft en bra lördag!