NY BLOGG

Detta blir (som det ser ut nu) mitt sista inlägg på blogg.se 
Jag har lyckats importera alla inlägg och kommer att fortsätta som vanligt på http://nouw.com/evaceline
Anledningen till att jag byter är att jag helt enkelt är nöjd med denna portal, så nu tänker jag testa Nouw och det kommer förhoppningsvis fungera bättre. 

Så se till att hänga med dit, och följ den nya på Bloglovin. NI kan klicka på bilden för att komma till min nya blogg! 
 

Söndagsfika och skolshopping

Så är andra året på gymnasiet påbörjat för min del. Känns rätt bra, får komma in i lite rutiner igen uppskattas! Jag ska fortsätta försöka vara noga och strukturerad med skolan även detta år, vilket jag var rätt duktig på i ettan, men aldrig varit på högstadiet elletr tidigare. Men ett mål för detta är även samtidigt att inte ha så höga krav på mig själv hela tiden, jag ska göra mitt bästa och det räcker gott och väl. 
 
Mina senaste inköp har varit nödvändigheter inför skolan, såsom block, pennor och även en projektmapp!! Seriös chey. 
Under de intensiva shoppingturerna krävs även fikapauser. 

 
 

INFUSED WATER

Något som varit en stor hit denna sommar, och även senaste skolmornarna har varit vatten proppat med massa härlig frukt och annat gott. Det är alldeles perfekt sätt att starta dagen och mycket roligare (och godare) än att bbara dricka vatten. Om jag dricker detta på skolmornar gör jag i ordning en av dessa koppar kvällen innan och ställer in i kylskåpet för att frukten verkligen ska smaka, annars gör jag det ungefär en halvtimme innan. 
 
Mina favorit-kombos innehåller ofta citron eller apelsin, men även gurka och blåbär. mmmm, och så inspo va